Sollicitatieprocedure
 

 

In vier stappen naar je nieuwe baan!

In vier stappen naar je nieuwe baan!

Stap 1: Online solliciteren

Heb je jouw nieuwe uitdaging gevonden? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ op de vacaturepagina. Je komt dan op een online sollicitatieformulier dat je zo volledig mogelijk invult. Na verzending ontvang je een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren. Vanaf dan houden we je op de hoogte via e-mail en kun je ook inloggen in je persoonlijke sollicitatieomgeving voor alle details.

Stap 2: Sollicitatiegesprek

Wanneer we enthousiast zijn over je motivatie en je cv, ontvang je van ons een mail met uitnodiging voor een gesprek met je mogelijk toekomstige leidinggevende. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en gaan we inhoudelijk in op je cv en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken.

Stap 3: Arbeidsvoorwaardengesprek

Hebben zowel jij als wij een goed gevoel over het sollicitatiegesprek? Weet je genoeg over onze organisatie om een goede keuze te kunnen maken en denken wij ook dat je goed bij ons past? Dan nodigen wij je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin krijg je veel informatie over onze bedrijfsregelingen, jouw salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

Stap 4: Welkom bij De Jong Group

Zijn we tot een akkoord gekomen? Dan krijg je tot slot nog een
e-mail met een link voor het aanvullen van je persoonlijke gegevens. Denk aan je BSN, IBAN en je ID-bewijs of paspoort. Wanneer alle gegevens compleet zijn, ontvang je jouw definitieve arbeidsovereenkomst. Welkom bij De Jong Group!

© 2021 De Jong Packaging Group